cheap nfl jerseys cheap fake oakleys moncler outlet wholesale nfl jerseys cheap authentic mlb jerseys wholesale nfl jerseys china cheap jerseys christian louboutin outlet cheap authentic nhl jerseys herve leger dresses sale christian louboutin outlet tiffanys outlet cheap nfl jerseys cheap louboutins cheap nfl jerseys from china cheap wholesale jerseys cheap nfl jerseys factory wholesale nfl jerseys christian louboutin outlet cheap nfl jerseys cheap nfl us jerseys throwback jerseys cheap wholesale moncler wholesale jerseys china cheap moncler cheap fake oakleys

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Gayrimenkul Değerleme Hizmetleri

Sermaye Piyasası Kurulu ve bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından mevzuatı oluşturulan değerleme hizmetleri bu kurumlar tarafından yetkilendirilerek listeye alınmış “Değerleme Şirketleri” tarafından yerine getirilmektedir.

Ekspertur Değerleme A.Ş. hem S.P.K. listesinde hem de B.D.D.K. listesinde bulunan tam yetkili bir değerleme kuruluşudur.
Halka Açık Şirketler ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları S.P.K. mevzuatı gereği belirli aralıklarla aktiflerinde bulunan gayrimenkul ve makinelerin değerlemesini yapmak zorundadırlar.

Bankalar, Leasing Kurumları, ve diğer Finans kurumları ise,  B.D.D.K. mevzuatı gereği, kredi verdikleri şahıs ve şirketler tarafından teminat olarak gösterilen taşınmaz ve makinelerin değerlemesini yaptırmak zorundadırlar.

İcra İflas Daireleri, Ticaret mahkemeleri, Avukatlar, anlaşmazlıkların çözümünde kullanmak üzere değerleme yaptırmaktadırlar.
Belediyeler Kentsel dönüşüm çalışmalarında çalışma bölgesinde bulunan mevcut gayrimenkullerin değerlemesini yaptırmak zorundadırlar.

Bunların dışında teminat ihtiyacı duyan kişi ve kurumlar da (Sigorta Şirketleri, Bayilik veren Şirketler, yeni Türk Ticaret Kanununa göre Tüm Ticaret Şirketleri)  lüzumu halinde değerleme ihtiyacı duyabilirler.


İşte tam yetkili bir değerleme şirketi olan Ekspertur Değerleme A.Ş. gerek zorunluluk ve gerekse ihtiyaç halinde gerekli tüm ekspertiz ve değerleme hizmetlerini hızlı, kaliteli ve doğru biçimde yerine getirmektedir.

Müşterilerimize aşağıda belirtilen tüm alanlarda değerleme hizmeti veriyoruz.

  • Gayrimenkul Değerleme
  • Ticari mülk değerleme
  • Mortgage değerleme
  • Finansal raporlama için değerleme
  • Gayrimenkul geliştirme
  • Sigorta değerlemesi
  • Tesis ve makine değerlemesi
  • Portföy değerlemesi
  • Mülk paylaşımı
  • Kira değeri tespiti

nhl jerseys cheap real jordan shoes cheap jerseys christian louboutin outlet www.baseballjerseycheap.com