cheap nfl jerseys cheap fake oakleys moncler outlet wholesale nfl jerseys cheap authentic mlb jerseys wholesale nfl jerseys china cheap jerseys christian louboutin outlet cheap authentic nhl jerseys herve leger dresses sale christian louboutin outlet tiffanys outlet cheap nfl jerseys cheap louboutins cheap nfl jerseys from china cheap wholesale jerseys cheap nfl jerseys factory wholesale nfl jerseys christian louboutin outlet cheap nfl jerseys cheap nfl us jerseys throwback jerseys cheap wholesale moncler wholesale jerseys china cheap moncler cheap fake oakleys

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Tapu İncelemesi

Tapu İncelemesi

Değerlemeye konu gayrimenkulün tapu kaydının ve dosyasının incelenmesinden ibarettir. Tapu sicil kayıtlarının incelenmesi, belli bir bilgi birikimi ve tecrübe gerektirir.

Bunun için Gayrimenkul Hukuku Hocası olan Genel Müdürümüz Mehmet Bozan tarafından eksperlerimize düzenli olarak “Gayrimenkul ve Tapu Hukuku” eğitimi verilmektedir.

Tapu Sicilini Oluşturan Kayıt ve Belgeler iki ana gruba ayrılmaktadır.  Ana Siciller: tapu kütüğü, kat mülkiyeti kütüğü, yevmiye defteri ve resmi belgelerdir. (resmi senet, plan, mahkeme kararları ve diğerleri) Yardımcı Siciller: mal sahipleri sicili, aziller sicili, düzeltmeler sicili ve   kamu orta malları sicilidir.

Değerleme uzmanı işe taşınmazın kayıtlı olduğu tapu kütüğünü inceleyerek başlar. Lüzumu halinde diğer sicil ve dosyalara da bakar.

Tapu üzerinde bulunan kısıtlamaları titiz bir şekilde tespit eder. Bunlar, Haciz şerhi, İflas kararı,  Konkordato kararı, 50-c şerhi, Tedbir kararı, Muvakkat inşaat şerhi, 7. madde şerhi, 28. madde şerhi, Kamu Hacziihtiyati tedbir şerhi, Vakıf şerhi, Arsa Ofisi kanunu, İskan kanunun, Gecekondu Kanunun ve diğer Kanunlarla konulan şerhler, eski hukuktan kaynaklanan Gedik hakları gibi kısıtlamalardır.

Ekspertizi yapılarak raporu yazılan bir taşınmaz için gözünüz arkada kalmaz, aldığınız veya kredi verdiğiniz mülk hakkında tüm bilgiye sahip olursunuz.

nhl jerseys cheap real jordan shoes cheap jerseys christian louboutin outlet www.baseballjerseycheap.com