cheap nfl jerseys cheap fake oakleys moncler outlet wholesale nfl jerseys cheap authentic mlb jerseys wholesale nfl jerseys china cheap jerseys christian louboutin outlet cheap authentic nhl jerseys herve leger dresses sale christian louboutin outlet tiffanys outlet cheap nfl jerseys cheap louboutins cheap nfl jerseys from china cheap wholesale jerseys cheap nfl jerseys factory wholesale nfl jerseys christian louboutin outlet cheap nfl jerseys cheap nfl us jerseys throwback jerseys cheap wholesale moncler wholesale jerseys china cheap moncler cheap fake oakleys

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Özellikle Van depreminden sonra, önümüzdeki 30-40 yıl içinde olası bir depreme hazırlıklı olması gereken İstanbul’da kentsel yenileme ve kentsel dönüşüm çalışmaları yeni bir ivme kazanmıştır.

Yakın bir zamanda Hükümetin “Kentsel Dönüşüm Yasası” nı çıkarması beklenmektedir.

Çalışmaların hız kazanması ile birlikte, öncelikle bu alanda bulunan bölgelerdeki yapılı ve yapısız alanların değerlemesinin yapılarak raporlanması önem arz etmektedir.

Özellikle S.P.K. lisanslı Değerleme Şirketlerinin bu duruma hazırlıklı olması oldukça önemlidir. Ekspertur A.Ş. olarak Kentsel Dönüşüm Çalışmalarında etkili bir şekilde görev almak için, kadromuzu güçlendirerek gerekli eğitim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.

Ekspertur Gayrimenkul Değerleme olarak uygulama yapacak belediyelerimizle birlikte çalışmayı topluma karşı yüklendiğimiz görevin bir gereği sayıyoruz.

nhl jerseys cheap real jordan shoes cheap jerseys christian louboutin outlet www.baseballjerseycheap.com